Gólyaavató 2022

„Fogadom, hogy rendet tartok!”

A Tiszaparti tagintézmény „Gólyaavató” rendezvénye a szobatisztasági verseny értékelésével kezdődött. Bársony Margit tanárnő a legrendesebb szobák lakóinak édességcsomagokat adott át. Ennek örülhetett: Holocsi Noémi, Gyephár Adél, Farkas Zsófia, Nagy Viktória, Kézi Zoltán, Debreceni Dániel, Mányoki Kristóf, Dankó Andor, Szatmári Boglárka, Gulyás Berta, Vizi Vivien, és Szabó Rita.

A program a Gyermekváros utcai tagintézménnyel közösen zajlott. A műsort mi kezdtük egy fotókiállítás megnyitójával. A fotókat a Szolnok Campus kollégiumának Tisza-parti épületében eltöltött két hónap alatt készítették a kollégistáink. A legszebb, legérdekesebb tájképekből rendeztük meg a tárlatot. A képekhez fűződő, papírra vetett gondolatait Győri Péter olvasta fel, majd Balajti Adél egy Mozart művet játszott el trombitán.

Az AJTP-sek, majd a kilencedik évfolyamosok mutattak be egy-egy kis jelenetet. A program zárásaként a „gólyák” esküt tettek, hogy mindig jó kollégisták lesznek, tisztelik társaikat, nevelőiket és mindig rendet tartanak a környezetükben.

M. R.

Gólyaavató

gólyabál
ga1
ga2
ga5
ga4
gólyabál ga1 ga2 ga5 ga4
Previous Article
Next Article