Helytállás erős mezőnyben

Huszonegy induló csapat közül a 10. helyen végzett a Szolnokon megrendezett IV. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutáson a Szolnok Városi Tehetséggondozó Szakkollégium Spuri Baráti Társaságának háromfős váltó csapata.

A 16 év felettiek kategóriájában a Szekér Zoltán- Jakab Kamilla- Kelemen László összetételű váltó időeredménye 2:01:05 óra volt. Az 5:45 perc/km-es idő nagyon jó eredménynek számít az amatőrök között.

A Gyermekváros utcai tagintézményben működő Spuri Baráti Társaság másik váltója a 16 év alatti kategóriában 3. helyet szerzett 2:18:49 óra időeredménnyel. A váltó tagjai voltak: Katona Bence- Takács Árpád- Mészáros Bence.

Csirke József edző a 7 kilométeres távon 3. helyezést ért el nyolc induló közül a 60 év feletti férfiak mezőnyében 38:51 perc idővel (5:33 perc/km-es tempóval).

A fiatalok tavaly szeptembertől járnak a hosszútáv-futókör hétközi edzéseire, de szabad idejükben hétvégén is futnak a lakóhelyükön. Úgy tűnik az eredmények ismeretében, szorgalmuk kezd beérni!

Kellemes meglepetés volt a verseny előtt, amikor Kelemen Laci a Szolnokon lakó felnőtt nővérével érkezett a versenyközpontba. Tímea sok évvel ezelőtt szintén a szolnoki Arany János programban tanult, és e sorok írója volt a kollégiumi csoportvezetője, aki benevezte Timit az Országos Diák Minigolf Bajnokságra. A szolnoki rendezvényen – csaknem napra pontosan nyolc évvel ezelőtt – Tímea 1. helyezést ért el a korcsoportjában. Ezúttal az öccse mutatta meg a „futótudományát”!

Cs. J.


IV. Pizza Sprint Félmaraton

a6
a5
a1
a4
a2
a8
a7
a3
a6 a5 a1 a4 a2 a8 a7 a3
Previous Article
Next Article