Tanulásban jó rendűek!

Hamarosan kézhez kapják félévi tanulmányi értesítőiket a Gyermekváros utcai tagintézmény kollégistái. Képeinken bemutatjuk, hogyan, milyen körülmények között tanulnak a hétköznapokban.

A jó tanulók a lakószobájukban tanulhatnak. A kilencedikesek a tanulószobában egyesével, vagy csoportosan. Tanári segítséget lehet kérni egyénenként, vagy kis csoportban. A közös helyiségekben pedig egymástól is tanulhatnak a diákok. A tanulási lehetőségek változatosak, a nevelőtanárok nyitottak minden megoldásra. Az a feltétel csupán, hogy naponta legkevesebb 2 óra 15 percet tanulással kell tölteni, és jó tanulmányi eredményt kell elérni. A legtöbb kollégistának ennél több idő kell, de előfordul, hogy ennél jóval kevesebb is elég lehet. Van, aki egyedül tud csak tanulni. Ami kezdetben néha gondot okoz, hogy hozzá kell szokni a közösségben való tanuláshoz.

Képeinken sokféle tanulási módszert és helyszínt mutatunk be. Mindezzel elérjük, hogy tagintézményünk tanulmányi átlaga állandó jelleggel négyes feletti.

M. R.


Tanulásban jó rendűek!

a14
a9
dav
a3
a1
a12
a4
a11
tanulás
a2
sdr
a14 a9 dav a3 a1 a12 a4 a11 tanulás a2 sdr
Previous Article
Next Article