Esőben és napsütésben a Tisza-tónál

A Bán úti tagintézmény végzős AJKSZP-s csoportja a Tisza-tó környékére szervezte utolsó programhétvégéjét.

Csapatépítő játékokkal – biliárd, társasjátékok, zenehallgatás – indult a hétvége, majd szombaton hajókirándulással folytatódott Tiszafüreden, ami kalandosra sikerült. A szakadó esőben – hiába kaptunk mentesítő fedett hajót – sikerült bőrig áznunk. Az eső után jól esett a forró babgulyás és a palacsinta az Öreg halász étteremben, ahol meg is szárítkozhattunk.

Következő programunk a gokartozás volt Poroszlón. Kisütött a nap, és a gyerekek élvezettel száguldoztak a felszáradt pályán a négykerekű kis járművekkel. Sokat nevettek egymáson, de tanultak is a hibáikból. Óriási adrenalin lökést kaptak, remekül szórakoztak. Jókedvük láttán a tulajdonos jutalomkörrel ajándékozta meg őket. Ezt követően a Tisza-tavi Ökocentrumba látogattunk, ahol leginkább az óriás akvárium nyűgözte le a diákokat, de izgalmas volt az állatsimogatás és a sövénylabirintusban való bolyongás is.

Vasárnap délelőtt ragyogó napsütésben a szolnoki Véső Úti Strandfürdőbe látogattunk, ahol a gyerekek szinte minden medencét kipróbáltak és vidáman lubickoltak. A programhétvége jó hangulatát elősegítette, hogy mindenki sikeres tanévet zárt, és a többség eredményesen túljutott a szakmai gyakorlati vizsgán is.

Varga Terézia nevelőtanár

Previous Article
Next Article

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük