Életmód hét sportjátékokkal

Az őszi életmód hét keretében több programot is rendeztünk a Bán úti tagintézményben. Virágokkal díszítettük az ÖKO-szobánkat, majd biliárd-délutánon és a „Sólyomszem és biztos kéz” bajnokságon mérhették össze tudásukat a diákok.

Az őszi táj a természetbe hívta diákjainkat, akik különböző faleveleket és őszi terméseket gyűjtöttek. Ezeket az őszi vetélkedő feladatainál használtuk fel.

A vetélkedő során különböző állomáshelyeken – mint: hullanak a falevelek; zsákbamacska; diótörő; almapucoló verseny; mézédes kérdések; őszi kvíz; és répaevő verseny – mutathatták meg tudásukat, ügyességüket.

A meghámozott almák sokaságából a főzőklub tagjai és a szociális segítőnk közreműködésével almás lepény készült, amit a vetélkedő résztvevői jutalomként fogyasztottak el.

A hét közepén értékeltük a szobapontozás eredményeit is. A legszebb szobák aranyseprű-díjat, pizzát és apró ajándékokat, míg a legkevesebb pontot elért szobák fekete retket nyertek.

Idén tanár-diák floorball mérkőzést is rendeztünk, amit végül döntetlenre „hoztak” a tanárok. A darts-, csocsó- és szkander versenyek elengedhetetlen részét képezték az életmód hétnek.

Ekkor rendeztük az intézményi csocsó- és szkander bajnokságot is. A Bán úti kollégisták győzedelmeskedtek a versenyszámokban.

A hetet dekázó- és lábtengó versennyel zártuk, amire bőven akadt jelentkező. A legügyesebb és legkitartóbb tanulónk 115-ször emelte levegőbe a labdát.

Tóthné Németh Ildikó

Életmód hét

11
07
szkanderezés
09
08
10
02
04
06
13
dav
11 07 szkanderezés 09 08 10 02 04 06 13 dav
Previous Article
Next Article