Darts verseny

Finta Milán a bajnok!

A szolnoki Jubileum Bowling Centerben rendeztük meg a 2022-23-as tanév kollégiumi darts bajnokságát. Tagintézményenként négy tanuló nevezhetett a megmérettetésre.

A lehetőséggel mindenütt éltek, így a maximális 16 fővel kezdhettük el a versenyt. A tanulók négy – négyfős – csoportba lettek besorsolva, ahonnan az első két helyezett jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba.

Az egyéni versenyt végül a Székhelyintézmény diákja, Finta Milán nyerte, a döntőben a Gyermekváros utcai tagintézményből nevezett Horváth Attilát győzte le. Ketten lettek harmadik helyezettek: Tóth Ákos a Székhelyintézményből és Győri Péter a Tiszaparti tagintézményből. Apostol Anna a legjobb lányversenyző különdíját érdemelte ki, nagyszerű játékkal.

A csapatverseny végeredményét az egyéni verseny helyezési számai alapján hirdettük ki. Csakúgy, mint tavaly, a Székhelyintézmény csapata vihette haza a győztesnek járó serleget. A csapat tagjai: Finta Milán, Tóth Ákos, Barta Zoltán, Miklós József voltak.

Gratulálunk minden résztvevőnek, különösen a győzteseknek! Köszönjük mindenkinek a sportszerű, jó hangulatú versenyzést! Találkozunk jövőre!

Kovács István

Darts bajnokság

darts verseny
Darts.6
Darts.3
Darts.4
darts verseny Darts.6 Darts.3 Darts.4
Previous Article
Next Article