Sűrűn rezgett a kosárháló

A Gyermekváros utcai tagintézményben rendeztük meg az V. Kollégiumi Kosárlabda Tornát, három tagintézmény csapatának részvételével.

A megnyitót követően a Gyermekváros utcai tagintézmény a Székhelyintézmény csapatával mérkőzött meg. Az előbbiek nyertek 27:9 arányban. Ezt követte a Bán út – Székhelyintézmény összecsapás 22:11-es eredménnyel. A harmadik mérkőzést a Gyermekváros – Bán út vívta. Az első félidő szoros eredményt hozott, a másodikban a Gyermekváros Bokor Milán kitűnő játékának köszönhetően legyőzte ellenfelét. A csapatokat dicséret illeti, minden diák sportszerűen, szabályokat betartva játszott.

A torna végeredménye:

1. Gyermekváros utca (Bokor Milán, Nagy Attila, Kiszelák József, Váradi-Szabó Gábor, Kondorosi Roderik, Budai Zsolt, Pandúr János).

2. Bán út (Csonka Roland, Lévai Péter, Szilasi Martin, Szolnoki István, Burai Dorina, Mihálycsik Milán).

3. Székhelyintézmény (Kovács Patrik, Bagi András, Bugyik Martin, Csapó Gábor, Sebők Péter, Böröczki Olivér). A torna legeredményesebb játékosa Bokor Milán lett 31 ponttal, a Gyermekváros utca csapatából.

A csapatok résztvevői érmekkel gazdagodtak, a játékosok pedig gyümölcsöt: szőlőt, banánt, mandarint kaptak frissítőül a Városi Kollégium Diákszövetségének támogatása révén. A torna szervezését segítette Korbély Kincső és Gulyás Berta. A résztvevők jó hangulatú mérkőzéseket játszottak, kellemesen elfáradva, élményekkel telve tértek vissza tagintézményükbe.

Székely Irén szervező

Previous Article
Next Article