Családi nap búcsúztatóval

Az idén végzett „aranyos” kollégisták búcsúztatóját, és ehhez kapcsolódva családi napot szerveztünk a Bán úti tagintézményben. A játékos- sportos hétvége a végzősök ünnepélyes búcsúztatásával kezdődött.

A tizedikesek műsora után a végzősök nevében búcsúzott Lólé Nelli és Fodor Richárd. Elmondták, mit jelentett számukra a programban eltöltött három év. Ezután átvették a jutalmakat, majd süti evés, üdítőzés, beszélgetés következett.

Másnap a végzős diákok családtagjai is ellátogattak a kollégiumba, ahol csapatokba szerveződve vidám, játékos családi napon vettek részt a végzősök mellett a tizedikes AJKSZP-s diákokkal kiegészülve. Az ügyességi versenyeken a kötélhúzás, zsákban futás, ugróiskola, célba dobás, és a szellemi vetélkedő feladatai tették próbára a csapatokat. Nem a győzelem volt a lényeg, hanem az, hogy mindenki jól érezze magát. A versenyt jutalmazással, majd közös ebéddel zártuk. Egy nagyon jó hangulatú hétvégét sikerült megszerveznünk. Reméljük, végzőseink még sokáig szívesen emlékeznek majd vissza a kollégiumban eltöltött évekre.

Nagy József nevelőtanár

Previous Article
Next Article